Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Ispravi me ako gresim, ali koliko ja razumem stvari problem prostora za glavu ne potice od imanja/nemanja zadnjih vrata vec od same koncepcije kupea.Talladega_500 piše:Meni je taj stil coupe sa 4 vrata bez ikakvog smisla. Sedeo sam u nekoliko njih, prostor za glavu na zadnjim sedistima je toliko mal da samo deca mogu komotno da sednu.
Ja bih rekao da ne postoji nijedan način da se to pouzdano tvrdi samo na osnovu jedne "umetničke impresije" koncept-vozila... but that's just me.Talladega_500 piše:Plus zadnja vrata na ovom Mondeo CC su nevidjeno mala za automobil takvih dimenzija, veci ulaz na zadnja sedista ima mali Chevrolet Spark ...
Verovatno ne, ali sedeo sam u mnogo vecim "coupe sa 4 vrata" i jedva sam usao na zadnja sedista iako uopste nisam visok.BojanM piše:Ja bih rekao da ne postoji nijedan način da se to pouzdano tvrdi samo na osnovu jedne "umetničke impresije" koncept-vozila... but that's just me.Talladega_500 piše:Plus zadnja vrata na ovom Mondeo CC su nevidjeno mala za automobil takvih dimenzija, veci ulaz na zadnja sedista ima mali Chevrolet Spark ...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Poprilično veliki broj ljudi nikad nema potrebe da vozi još više od jedne osobe pored sebe...mbole piše: Inace ja obrnuto, nikada nisam shvatao smisao auta bez zadnjih vrata...
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Pa da bi imao na šta mekano da stavi jajca i paradajz kad vraća ženu sa pijacembole piše:Po toj logici ne trebaju mu ni zadnja sedista. Sto onda njih uopste stavljaju?
Van piše: ...за све те буђаве фордове
As the seventh-generation VW Golf nears production, we’re getting a better idea of what to expect. The new car will be lighter, more efficient, and more agile than the current, sixth-generation Golf thanks to an entirely new architecture called MQB. That’s German for “Modularer Querbaukasten,” or modular transverse platform. It will be used throughout the VW Group, and the vast economies of scale will allow VW to spend the money where it counts. Expect premium-class technologies, dual-clutch transmissions, engines with up to 300 hp (a figure reserved for the next R model), hybrid and electric versions, and a level of material quality unknown to this vehicle segment.Iosis piše:Je li ovo neki facelift ili novi model Golfa?
Ovo ce izgleda biti trend. Vidim da ce Pezo 208 biti cak oko 120 kg laksi i 5 cm kraci od 207-ice...Talladega_500 piše:The new car will be lighter
[youtube][/youtube]Talladega_500 piše:I za kraj, kako automobil godine moze doci iz kompanije koja od 2000 godine zavrsava u dnu po long-term kvalitetu na JD Power istrazivanjima?