kantonac piše:Zasto onda otvaras temu a ne zelis komentare i savjete?
Sta se odma ljutis ,svatko ima pravo reci svoje misljenje.
Na onoj slici se uopce ne vidi dnevno svjetlo, a za to je odgovoran mozda tvoj fotoaparat il tko zna sta. Svatko komentira ono sto vidi,znaci sliku,a kod tebe na slici se nista ne vidi.
nije da se odma ljutim,ali svaki moj post neko zagadi negativnoscu i nabijanjem na nos da nesto nisam uradio po nekim proracunima i sl...i naravno usput budu sarkasticni,i skoro uvredljivi,evo u ovoj temi je ''neko'' meni napisao da bi i dete u sestom razredu znalo da koristi unimer i sl ,da unimer ne meri wate,nego miliampere-i odmah je pomislio da sam JA merio ,i da sam ja ocitao WATE,i da ne znam da koristim unimer i nabio mi to na nos...a ja to ZNAM,a u stvarise niko s nije ni zapitao da li sam JA merio to sve ili neko drugi,nego su samo osuli paljbu po meni...a ustvari je drugar sa kojim sam radio ugradnju dioda merio,uradio proracun koliko je ocitavanje sa aparata kad se pretvori u watima i preneo meni....ok jeste pogresio,ali u proracunu,na u cinjenici da ne zna sta je wat,a sta miliamper i sl.... e to je po meni glupo,sto ljudi odma pretpostave da si glup i ospu paljbu po tebi,sa sarkazmom i sl....ovo nije prvi post,ovo je barem deseti post u kojem mi je neko bio sarkastican.... Clan sam ja jos nekih foruma,i nigde nisam imao ovakvih problema,ovde je najgora vrsta podsmeha ljudima koji zele da nauce nesto... temu otvorim da dobijem savete,a ne da me neko u startu indirektno naziva glupim i nabija na nos da ne znam da koristim unimer i sl kao sto zna dete u sestom razredu.... samo procitaj gomilu mojih postova,pojedinci stalno odgovaraju na nesto sto nisam pitao,npr-hocu kameru u kolima za nocno snimanje na parkingu,umesto da mi preporuce kameru-komentari su kao 'mislis da ces ti tu nesto kao videti na snimku,ili ukrasce ti lopovi i tu kameru i sl.... Ko vas pita tako nesto,pitao sam jel moze da se rotira ta kamera da snima unutrasnjost kabine i odgovor koji zelim da dobijem je kratak i glasi MOZE,ili NE MOZE, a ne zelim da cujem palamudjenje sta ce se desiti,kako bi se moglo desiti,koliko je to neupotrebljivou praksi i sl,to je moj problem,ja samo zelim kratak odgovor na konkretno pitanje i NISTA VISE!!!
draganrakovica-tih 12 dioda je savijeno unutar fara u svim pravcima da usmeravaju snop ka reflektujucoj povrsini fara,i u precniku ne uzimaju vise od 5-6cm,i traka je sirine oko 5mm,znaci mesta unutar fara ima za jos 5x toliko dioda,i nista mu ne smeta za normalan rad svetala,vozim ja ovako vec jedno vreme i sve je ok...