Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Diode na Eskortu-radovi gotovi

Spoljašnje uredjivanje.
doca80
Poruka: 183
Član foruma od: sreda, 14. mar. 2012. u 22:43h

Re: Diode na Eskortu-radovi gotovi

Poruka od doca80 » subota, 14. apr. 2012. u 23:07h

hocu,slikacu,pa cu ti poslati slike na mail,da ne bude opet ovde kojekakvih negativnih komentarisanja i polemisanja ako okacim slike...inace,mozes da stavis i 60 led dioda u far ako zelis jer se traka savija kako ti zelis,ubacis je kroz otvor za pozicionu sijalicu nista ne mora da skida i sl, bukvalno je pola sata posla namestiti sve to... samo nema potrebe za toliko dioda,i 12 je dovoljno,recimo 15 max da bi preko dana izgledalo da vozis sa kratkim svetlima...i traku sa 24 diode sam platio 200dinara(2litre piva) :) :) od lika koji mi je kao uslugu doneo iz inostranstva,znaci kvalitet na bas dobrom nivou... a sto se tice nase policije-posebna prica, mene su pre par godina na sred glavne magistrale u Zrenjaninu ''zaustavili'' bukvalno policajkom ispred mojih kola,zato sto mi nije radilo zadnje svetlo za poziciju...a stajali su na buskoj stanici ,videli mene sa PREKE STRANE PUTA,seli u auto,preko duple pune presli i gas zamnom da me stignu... toliko o Zrenjaninskoj policiji :D

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » nedelja, 15. apr. 2012. u 00:39h

da far posle ne zapali toliko plastike u njemu..i kako radi far sa tom guzvom od dioda..

sent from white land..

kantonac
Poruka: 244
Član foruma od: subota, 10. apr. 2010. u 10:54h

Poruka od kantonac » nedelja, 15. apr. 2012. u 09:25h

Zasto onda otvaras temu a ne zelis komentare i savjete?
Sta se odma ljutis ,svatko ima pravo reci svoje misljenje.
Na onoj slici se uopce ne vidi dnevno svjetlo, a za to je odgovoran mozda tvoj fotoaparat il tko zna sta. Svatko komentira ono sto vidi,znaci sliku,a kod tebe na slici se nista ne vidi.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » nedelja, 15. apr. 2012. u 09:27h

Bitno je da je on zadovoljan,za 200din je prakticno ugradio xenon,tako da pustite ga da uziva..

draganrakovica
Poruka: 234
Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h

Poruka od draganrakovica » nedelja, 15. apr. 2012. u 10:23h

milan_gt piše:da far posle ne zapali toliko plastike u njemu..i kako radi far sa tom guzvom od dioda..

sent from white land..
I mene to zanima. Da to posle ne utiče na normalno korišćenje svetala noću? :wtf: :ford:

doca80
Poruka: 183
Član foruma od: sreda, 14. mar. 2012. u 22:43h

Poruka od doca80 » nedelja, 15. apr. 2012. u 12:08h

kantonac piše:Zasto onda otvaras temu a ne zelis komentare i savjete?
Sta se odma ljutis ,svatko ima pravo reci svoje misljenje.
Na onoj slici se uopce ne vidi dnevno svjetlo, a za to je odgovoran mozda tvoj fotoaparat il tko zna sta. Svatko komentira ono sto vidi,znaci sliku,a kod tebe na slici se nista ne vidi.
nije da se odma ljutim,ali svaki moj post neko zagadi negativnoscu i nabijanjem na nos da nesto nisam uradio po nekim proracunima i sl...i naravno usput budu sarkasticni,i skoro uvredljivi,evo u ovoj temi je ''neko'' meni napisao da bi i dete u sestom razredu znalo da koristi unimer i sl ,da unimer ne meri wate,nego miliampere-i odmah je pomislio da sam JA merio ,i da sam ja ocitao WATE,i da ne znam da koristim unimer i nabio mi to na nos...a ja to ZNAM,a u stvarise niko s nije ni zapitao da li sam JA merio to sve ili neko drugi,nego su samo osuli paljbu po meni...a ustvari je drugar sa kojim sam radio ugradnju dioda merio,uradio proracun koliko je ocitavanje sa aparata kad se pretvori u watima i preneo meni....ok jeste pogresio,ali u proracunu,na u cinjenici da ne zna sta je wat,a sta miliamper i sl.... e to je po meni glupo,sto ljudi odma pretpostave da si glup i ospu paljbu po tebi,sa sarkazmom i sl....ovo nije prvi post,ovo je barem deseti post u kojem mi je neko bio sarkastican.... Clan sam ja jos nekih foruma,i nigde nisam imao ovakvih problema,ovde je najgora vrsta podsmeha ljudima koji zele da nauce nesto... temu otvorim da dobijem savete,a ne da me neko u startu indirektno naziva glupim i nabija na nos da ne znam da koristim unimer i sl kao sto zna dete u sestom razredu.... samo procitaj gomilu mojih postova,pojedinci stalno odgovaraju na nesto sto nisam pitao,npr-hocu kameru u kolima za nocno snimanje na parkingu,umesto da mi preporuce kameru-komentari su kao 'mislis da ces ti tu nesto kao videti na snimku,ili ukrasce ti lopovi i tu kameru i sl.... Ko vas pita tako nesto,pitao sam jel moze da se rotira ta kamera da snima unutrasnjost kabine i odgovor koji zelim da dobijem je kratak i glasi MOZE,ili NE MOZE, a ne zelim da cujem palamudjenje sta ce se desiti,kako bi se moglo desiti,koliko je to neupotrebljivou praksi i sl,to je moj problem,ja samo zelim kratak odgovor na konkretno pitanje i NISTA VISE!!!

draganrakovica-tih 12 dioda je savijeno unutar fara u svim pravcima da usmeravaju snop ka reflektujucoj povrsini fara,i u precniku ne uzimaju vise od 5-6cm,i traka je sirine oko 5mm,znaci mesta unutar fara ima za jos 5x toliko dioda,i nista mu ne smeta za normalan rad svetala,vozim ja ovako vec jedno vreme i sve je ok...

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » nedelja, 15. apr. 2012. u 12:18h

ovo vise nema veze sa diodama..

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 15. apr. 2012. u 12:24h

Nije sve na svetu crno-belo, stvari su malo komplikovanije od "da-ne".
Pošto se otvaraču teme ne svidjaju komentari i opšte raspoloženje na forumu, a pritom nije raspoložen da sagleda i negativnu stranu onoga što radi i da primi neki savet kojim bi pobedio svoje neznanje, tema će biti zaključana.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Zaključana

Povratak na „Styling eksterijera“