evo drugari kako sam napokon veceras tek konacno posle farbanja sredio automobil a i ove nedelje mi se pojavilei i neki sitni momenti

oko dodatnog sredjivanja Mondea aj rekoh da podelim sa vama na forumu te momente,,,,,,,,ko zna mozda nekom i zatreba!

a sto ne smeta to i ne skodi

.........kako kaze Lale.....
elem'''' ja tako snjujaruci po internetu i po prodavnicama kod nas..... dok sam cekao da se auto ofarba i lakira nadjem lepe neke detalje.....
prvo mi je upala u oko kao TRN!

fabricka antena jer je.....bila ispucala guma pri dnu dole gde se zavija u fiksni deo na krovu i........natrcim na prelepu aluminijumsku malu diskretnu antenicu iz auto programa LAMPA
NARAVNO

radnjica snabdevena do boooola i ja se zadrzah u njoj kao dete kad odvedete u luna park

skoro 2 sata i natrcim i na prelepu torbu na cicak traku koja se preklapa opet na cicak traku ali sto je meni bilo jakoooooo bitno a to je da je original boja enterijera u gepeku!

NISAM MOGAO VEROVATI KOJA SLUCAJNOST! Cena je manja nego li bilo gde po internetu i to skoro za 300din,,,,,neko ce reci nije mnogo ali +postarina pa onda skoro dve sam mogao kupiti
kad se prisloni bilo gde u gepeku na tapacirung verujte tesko se odvaja kako hvata cicak traka!Sve lepo stalo u nju a opet je diskretno ! Rukavice.....sapun.....vlazne maramice....sijalice.....osigurci.....nesto alata osnovnog......i da vec ne nabrajam dalje uglavnom, sve sto vozac treba od sitnica da ima na putu....
naravno naidjem na ORIGINALNU boju

jastucica od koze koji sam inace planirao da pravim jer imam problema sa vratnim delom kicme a i moj sin kaze da je extra sada lepse sedeti na sedistu jer definitivno bas popunjava prazninu izmedju fabrickog naslona i tog vratnog dela.........verujte na rec vredi ama bas sve pare! Udobnije mnogo !!!!

cena je stara bila od pre godinu ipo dana naspram sadasnje pa rekoh.......greota''nekupiti!

Inace da ne bude zabune idu u paru naravno
Onda opet naletim na fantastican drzac za laptop a moze u rukama Srbina da posluzi za svasta nesto......

......sala mala mada sam basss ono ovisnik o internetu i filmovima pa bez laptopa nigde ne krecem.....(mislim bar van grada )

evo kako izgleda na prednjem i zadnjem delu vozila a iskreno svidelo mi se sto ima dosta podesavanja uglova .i.t.d.
Slike posle farbanja i lakiranja
E sada.....posto imam groblje neko od digitalnog aparata evo slika pa sta Bog dragi da ........jer nerealno prikazuje boju po meni sem slika u mraku koje sam veceras slikao (Mondeo je teget a prikazuje ga mnogo svetlijim po suncu nego li je u zivo)

tako da ne zamerite na slikama .Slike po danu danas su posle pranja a veceras slikano po mraku na ulicnom osveljenju su posle voskiranja....tako da cu pokusati pozajmiti ovih dana kvalitetan aparat pa cu priloziti realnije fotografije
ostale su jos neke porudzbine sa Ebay-a recimo za sada zmigavci jer sam video kako deluju u zivo na jednom teget Mondeu i odusevio sam se !Imam u planu jos neke kupovine i mislim da cu do kraja iduce nedelje NAPOKON zavrsiti sredjivanje automobila po nekim mojim zamislima i standardima.......jer verujte mi na rec ..........ubi me vise!