Dakle, kao sto naslov kaze radi se o Ford Fiesti mk2 1.0 1986god. U mom vlasnistvu je svega 2 nedelje. Koliko vlasnik kaze motor je u savrsenom stanju, ne trosi gram ulja, uradjen je mali servis. Ima ugradjen plinski uredjaj. Za sada sto se tice mehanike nisam primetio nikakve probleme osim sto trebaju da se zamene zadnji lezajevi i fali motor zadnjeg brisaca. U nedelju idem sa caletom u neko selo, covek prodaje delove sa Fieste tako da cu skinuti sve te sitnice koje fale, koje su ostecene, polomljene i tako to... Sto se limarije tice, u odlicnom je stanju, jedino sto je udarena ispod prednjeg blatobrana (vidi se na slikama). Sto se toga tice, pricao sam sa jednim limarom kaze da mu je to sat vremena posla posto je lim tanak i na pristupacnom mestu je, tako da ce i to biti sredjeno u skorije vreme. Poceli su radovi, za sada sam krenuo da sredjujem enterijer. Skinuo sam kontrolnu tablu, primetio sam da je plastika koja dodje oko kilometar sata na vise mesta napukla, cak je onaj deo sa leve strane gde dodju prekidaci skroz polomljen pa isti ne mogu da se montiraju, sve u svemu i tu plastiku ima taj covek tako da cu i to uzeti u nedelju. Takodje, ima puno sitnica koje trebaju da se zamene, al polako ima vremena. Posle sredjivanja enterijera na red dolazi pranje motora, neki delovi ce biti farbani, neki polirani...
Svi radovi ce biti popraceni slikama, tako da cete i vi moci da nadgledate 'projekat'. Slike za sada nazalost imam samo sa oglasa al ugrabio sam sutra malo slobodnog vremena da odem do radionice pa cu je uslikati. Evo slika sa oglasa: