bele stopaljke su vrh!

dam ti ja moje bele glavu za glavu za klasicne crevene.milos-v piše:sve pohvale za auto i za snimak !
bele stopaljke su vrh!sve je to stvar ukusa.ako te neko ipak nagovori da ih menjas,javi se da kupim
Za razliku od žutih moraju da se skidaju sa auta da bi se naštelovala tvrdoća odnosno rebound, stisnu se do kraja i kad zabravi okrećeš u željenom smeru (što nije nimalo lako). Za početak ću da ih ostavim u fabričkoj 1/4 meri, provozaću par dana pa ću da dotežem ili otežem ako treba. U svakom slučaju stari zadnji amortizeri su odvozili svoj vek, a ovo mi je mnogo bolja varijanta nego bilo koji drugi obični originalni ili neoriginalni.milan_gt piše:a di je ovde stelung?
moj kolega ima žute na bmw e30, jako je zadovoljan uzimajući u obzir da mu je to ''track & weekend car'' .backarelli piše:A što se tiče odabira amortizera, samo si mi probudio staru ranu......prodao Audi Coupe (`91vo) sa sve KONI trapovima "yelow-sport" verzije po mizernoj ceni ! Kakav sam kre*en, pa to je strašno.
Danas sam imao priliku da ga gledam na snimku kod presretača, da stvarno izgleda lepo od pozadiZlaja piše:Mnogo perverzan
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()