Model Fokus tddi karavan đia 2003 god.Kupljen na placu u Osecini u martu mesecu auto je nanisanjen jos u januaru al je bila jaka cena malo smo se neckali , gledali razne marke i modele i opet se vratili Fordaljci.Ovaj je treci po redu u vlasnistvu a generalno nedostaci od prvog pa cak i ovaj treci su korozija i prolaz vode kod suvozaca.ovo drugo sam resio zasad uspesno a u maju ce na peskarenje i dodatnu zastitu (vosak i Mipa).Placen je 3450 , registrovan do februara iduce god ,Ja sam odradio veliki servis i usput paknove i kuciste termostata( bilo plasticno deformisano , iz Mojsinja stiglo alu )Ostalo je u sledecoj zameni ulja da se sredi mastan suspleh (nema dihtung samo da se silikonira).
Limarijski spolja videcete zastitnu gumu prednjeg branika(iscupano ispod suvozacevog fara ) a neko rece to je ovde ko dobar dan .Aj recite kolko je ..beno da se odradi.Na soferci ima dve male zvezdice (pisano o tome ) .
Unutra je ko bombonica sređen cist kompletan, plis , sve na struju ima blutut parot(preporuka), Bord cuda- .uda itd.Nas ima petoro u porodici tako da je karavan spas ,uostalom ko ga ima zna sta je prostor.Od stare fordalje eskorta ostale su mi 15-alu uz ove pa cemo imati dva seta leto -zima.
Ako se slike pojave videcete i kako sam resio plastiku iznad filtera kabine (pisano je i o tome).
Generalno sam zadovoljan -ove predhodne sam vozio po sest god nek i ovaj bude kao predhodni necemo se duze rastajati.
Poz
.