Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Retrovizori - Focus 2001

Spoljašnje uredjivanje.
Odgovori
Dare87
Poruka: 5
Član foruma od: sreda, 13. nov. 2013. u 23:55h

Retrovizori - Focus 2001

Poruka od Dare87 » četvrtak, 9. jan. 2014. u 11:08h

Pozdrav ljudi, vozim Focus 2001, karavan, na njemu imam mehaničke retrovizore, bez grejača (ili ih ima a ne rade) :) .

Pa me zanima da li postoji mogućnost stavljanja električnih retrovizora sa grejačima? Ako može, kolika je problematika da se sve to dovede u red?

Hvala vam. :ford:

dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: Retrovizori - Focus 2001

Poruka od dax92 » četvrtak, 9. jan. 2014. u 11:21h

Vrlo je verovatno da vec imas instalaciju za iste, tako da ce biti samo da nadjes odgovarajuci retrovizor, skines svoj, prikopcas novi, vratis na mesto, i reseno.
kod rucice za otvaranje vrata imas jedan kruzic (skini ga), odvrni sraf koji prekriva taj kruzic i skini taj deo plastike oko podizaca prozora. Ako imas jedan mali kabal viska tu, znaci da imas provucenu instalaciju. thumbsuph
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

oristic
Poruka: 1035
Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h

Poruka od oristic » četvrtak, 9. jan. 2014. u 11:27h

Ja sam rasturao moj levi retrovizor jer sam ga polomio. Intalacija postoji kod mene, samo gurnes dzek i trebalo bi da radi, ako je na suprotnoj strani povezan. Mada ,mi se cini da sam taj dzek video zapakovan u tapacir kad sam skidao, ispravite me ako gresim...

Dare87

Poruka od Dare87 » četvrtak, 9. jan. 2014. u 12:20h

dax92 piše:Vrlo je verovatno da vec imas instalaciju za iste, tako da ce biti samo da nadjes odgovarajuci retrovizor, skines svoj, prikopcas novi, vratis na mesto, i reseno.
kod rucice za otvaranje vrata imas jedan kruzic (skini ga), odvrni sraf koji prekriva taj kruzic i skini taj deo plastike oko podizaca prozora. Ako imas jedan mali kabal viska tu, znaci da imas provucenu instalaciju. thumbsuph
Hvala ti, moraću to da pogledam, čim ugrabim slobodnog vremena. Ja imam jedan el. retrovizor, levi, ali nemam onaj unutrašnji deo pomoću kog ga podešavam, da li je problem to nabaviti? I ukoliko nema tih instalacija, mogu li se bez većih problema postaviti?

acadimke
Poruka: 1709
Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
Kontakt:

Re: Одг: Retrovizori - Focus 2001

Poruka od acadimke » četvrtak, 9. jan. 2014. u 12:49h

Jel svaki el retrovizor ima grejace ili ne i kako se grejaci uopste ukljucuju?
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001

Dare87

Poruka od Dare87 » četvrtak, 9. jan. 2014. u 13:06h

Koliko ja znam, uključuju se kada uključiš grejače na zadnje staklo. Na tom su prekidaču.

daki_st
Poruka: 450
Član foruma od: nedelja, 2. mar. 2014. u 16:38h

Poruka od daki_st » subota, 7. jun 2014. u 18:55h

dax92 piše:Vrlo je verovatno da vec imas instalaciju za iste, tako da ce biti samo da nadjes odgovarajuci retrovizor, skines svoj, prikopcas novi, vratis na mesto, i reseno.
Da li je ovo taj kabl za el retrovizor ?
http://www.dodaj.rs/f/x/B3/4hih84RH/photo0247.jpg

Odgovori

Povratak na „Styling eksterijera“