Pa me zanima da li postoji mogućnost stavljanja električnih retrovizora sa grejačima? Ako može, kolika je problematika da se sve to dovede u red?
Hvala vam.

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Hvala ti, moraću to da pogledam, čim ugrabim slobodnog vremena. Ja imam jedan el. retrovizor, levi, ali nemam onaj unutrašnji deo pomoću kog ga podešavam, da li je problem to nabaviti? I ukoliko nema tih instalacija, mogu li se bez većih problema postaviti?dax92 piše:Vrlo je verovatno da vec imas instalaciju za iste, tako da ce biti samo da nadjes odgovarajuci retrovizor, skines svoj, prikopcas novi, vratis na mesto, i reseno.
kod rucice za otvaranje vrata imas jedan kruzic (skini ga), odvrni sraf koji prekriva taj kruzic i skini taj deo plastike oko podizaca prozora. Ako imas jedan mali kabal viska tu, znaci da imas provucenu instalaciju.
Da li je ovo taj kabl za el retrovizor ?dax92 piše:Vrlo je verovatno da vec imas instalaciju za iste, tako da ce biti samo da nadjes odgovarajuci retrovizor, skines svoj, prikopcas novi, vratis na mesto, i reseno.
kod rucice za otvaranje vrata imas jedan kruzic (skini ga), odvrni sraf koji prekriva taj kruzic i skini taj deo plastike oko podizaca prozora. Ako imas jedan mali kabal viska tu, znaci da imas provucenu instalaciju.