Interesuje me mišljenje nekog ko ima iskustva sa takvom ili sličnom situacijom, jer već u najavi vidim kukanje majstora da imam neki veliki problem sa diznama.
Hvala unapred!!!

Moderator: Dragomir
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Meni se dogodio isti slučaj s Focusom sinoć, nadomak kuce upalila mi se lampica grijača treperi, srećom blizu kuce parkiram i odem kuci, jutros udem u auto tesko se pali, jedva radi i izbija bijeli dim iz njega, potpuno isti simptomi kao u kolege dakiva što je otvorio ovu temu.m_peki piše:Koliko dugo vozis taj auto. Moguce je da su dizne vec radjene tako da kodovi sa njih vise nisu validni tj. trebaju ti novi kodovi. A koliko se secam pozeljno je unositi ih sa originalnom dijagnostikom kako se ne bi brisali.
P2338 usually means the injectors needs re-coding. They reach a certain 'adaption' point and simply need resetting using diagnostic equipment.
If the fault code returns soon after this reset, then the other injectors will need removing and testing.
Most workshops have the coding equipment to reset the injectors.
Read more: http://www.justanswer.com/uk-ford/46hja ... z3R4HAe8eO