Pozdrav, ovo je zapravo drugi automobil koji predstavljam ovde, u pitanju je Ford Taunus 1600L iz 1974. godine, doslo lepo vreme pa sam ga isterao iz garaze. Sustinski gledano jedna ekipa s jednog mog foruma o igricama je dosla na ideju pre oko dve godine da kupimo neki auto koji ce biti jeftin, a privlaciti dosta paznje da se zezamo. Sve sto je na slikama spolja je auto u stanju u kakvom je kupljen, to je radio prethodni vlasnik. Spolja gledano smo samo su gume na pogonskim tockovima promenjene, sve ostalo je bilo tako. Unutra smo uradili presvlaku za pod i za sedista i stavili muziku (posto je ipak auto najvise namenjen za zajebanciju). Naravno, ovde nema svrhe pricati o restauraciji i vracanju u prvobitno stanje jer je auto sustinski "unisten" pre nego sto smo ga mi uopste uzeli, a sa druge strane smo ga mi takvog i uzeli jer je najvise odgovarao onome sto smo hteli od kola, placen je tada oko 900eur. U medjuvremenu je sredjen trap, imao je problema sa strujom, alternator, karburator (trosio je 20l po gradu), nabavljena nova instrument tabla sa neta (doduse od Granade) i jos neke sitnice. Treba samo imati u vidu da se niko od nas nikada nije ozbiljno bavio bilo kakvim restauracijama, niti nam je to sustinski ideja. Ono sto sada predstavlja malo problem jeste limarija - oba prednja krila su trula i rubovi zadnjih tockova, pa sad gledam neke varijante kako to najjeftinije naci, da li ima smisla za to kontaktirati otpade? U nekim temama sam nasao da se pominje kao dobar neki otpad iz Mrcajevaca, jel moze neko da mi posalje konktakt?