Ja sam Nemanja iz Leskovca
Prosle godine sam kupiuo Taunusa GXL i od tada ga sredjum...
Kada sam kupio auto on je vec bio ofarban i sve limariski sredjen, svi delovi su bili skinuti sa njega (kao da sam ga dobio u kinder jajetu)...
Ja sam morao samo da na par mesta ponovo iskitujem i ofarbam auto posto je bio puko kit (malo su preterali) i to je sve sto sam ja radio oko limarije. Sto se tice onog glavnog a to je motor kada sam uzeo auto on je imao 1.3 motor kojeg je dekica od koga sam kupio taunusa ubacio u njega jos 1978-9 pre nego da ga dotera u Srbiju, a posto ja volim da auto bude original (koliko je to moguce) ja sam kupio V6 2.0 motor i njega sam sve nalickao i sredio, kupio sam i menjac i diferencijal posto je sve to stavljeno od taunusa 1.3. Diferencijal zajedno sa prednjim trapom sam sve sredio (promenio sve gumice i selen blokove, ofarbao itd.)...
Sto se tice enterijera i cele unutrasnjosti auta i tu sam sve sredio. Enterier je presvucen eko kozom (crna) dok sam sve plastike iskrpio i ofarbao...
Sada je doslo vreme za sastavljane celog automobila ali kao sto se uvek desava javi se neki sitni problem koji sve ukoci... Moja muka su drzaci motora (nisam ih uzeo uz motor i mislio sam da ce ovi od 1.3 motora da se uhvate ali nema sanse) onda sam zvao sve ljude za koje znam da mozda imaju te drzace ali niko nema, s obzirom da radim bravariju mogu ove drzace od 1.3 motora da prepravim ali bih zeleo da stavim original (sigurnije mi je)... I sada cekam da nabavim drzace a ne mogu nista dalje da radim dok ne ubacim motor jer tek kada ubacim motor elektricar moze da mi sprovede kablove (kako one pod haubom tako i one u kabini koji su skupljeni na jedan kup i stoje u vozacevim nogama) ali snacicu se valjda...
evo da ne duzim da vam pokazem par slika...
evo kako ternutno izgleda auto

evo nekih stvari koje sam sredjivao
pre:

posle:

pre:

posle:

pre:

posle:

pre:

posle:

pre:

posle: