Hvala na savetima.

Ja sam se vratio preko Zabljaka prosle godine...Put kao put je dobrog kvaliteta,cika panduri vrebaju u dosta sela sa radarima...Sporo se putuje jesu lepi predeli,ima mnogo krivina sad ko voli neka izvoli...Ja bih zaobisao taj put,mozda sto sam vec isao 3x tuda....Ovaj put ne preporucujem nocu nikako...sasa_f1 piše:Ne znam da li je ovo pravo mesto za moje pitanje, ili je to vise za temu "Saobracaj", al ajde, letovanje je u pitanju.![]()
Ove godine prvi put krecem svojim autom na more, tacnije iskombinovao sam 5-6 mesta sem mora da obidjem, ali konkretno me interesuje put od Zlatibora do Herceg Novog.
Google maps navodi da je bolje ici preko Bosne. Tuda idem u povratku, jer svakako moram zbog raftinga. E sad, kakav je put ka CG ibarskom, pa do Herceg Novog? (oznacen plavom bojom na slici)
Znate svi kakav mi je auto, ne bih da me saceka nesto neocekivano.
Ne bih da idem 2x istim putem, jer ako ima sta da se vidi lepo (da se stane, odmori, uslika nesto, eventualno neki vidikovac) rado bih isao plavom rutom. Sta vi mislite? Jel neko isao skoro tuda, kakvo je stanje, itd...?
Plaza je kao san i sam vrh plaze se pomera u zavisnosti od talasa. Popodne krenu svi da voze kajt ili da surfuju.Daniel piše:ove godine idem na bracmesto bol
https://www.google.rs/search?q=bol+brac ... PDgTgY4%3D
Sharpshooter piše:Palimo na kraći odmor na Žabljak, ali pre toga moram da svratim do Sokobanje na neki parastos.
Sada imam dilemu, kuda da se sjurim iz Sokobanje do Žabljaka.
Imam dve relativno podjednake rute.
Prva, prostija: Da se vratim na Kragujevac, pa preko Čačka, Prijepolja na Jabuku i odatle regulare na Žabljak. Prošao sam tuda 20 puta sigurno i put mi je u potpunosti poznat, osim deonice Kragujevac - Čačak, mada sumljam da to može da bude loše.
Druga, parcijalno poznata ruta: Sokobanja, Kruševac, pa na Rašku. Taj potez KŠ - RA mi je relativno nepoznat, pa se nadam da neko ima iskustva sa tim pravcem. Deo od Raške, preko Novog Pazara i dalje u CG sam prošao u suprotnom smeru pre koju godinu i generalno nije loš. Poslednja nepoznanica na toj ruti mi je potez Mojkovac, pa do mosta na Tari. Tim putem nisam u životu išao, pa bi i za to da rado čujem tuđe iskustvo.
Obe rute su manje više iste po procenjenom vremenu, sa tim da je ova preko Raške kraća za 35km.
Ono zbog čega bi pre išao preko Raške, je manje pandura i saobraćaja, a opet preko Čačka mi je totalno poznat put i ne bi trebalo da bude nekih iznenađenja.
Svi komentari i predlozi su dobrodošli.
A mozda neko ne bi u tvoju dalmaciju ni da mu placaju po sekundi.Dalmatinac piše:Svaka cast kad se ide u CG, ne bi isao tamo da mi placaju po provedenom satu
Ne bih da zalazim u dedovine i ostale osetljive price, ali ovo gore navedeno su cinjenice.Dalmatinac piše:zanemario bi to sto malo malo pa ima vode, sto je sve prljavo, sto su cene astronomske, sto flase i otpad pluta po nekim plazama, sto su radovi na infrastrukturi u sred sezone itd
mbole piše: nekoga ne interesuje usrano more (ni jedno, ne samo jadransko)...
Van piše: ...за све те буђаве фордове