Danasnji rental - 2015 Chevrolet Impala.
Ovaj auto je dobio gomilu pohvala kada je debitovao 2012 godine. Prvi auto kome je Consumer Reports dao maksimalne ocene, sto dovoljno govori o njemu (Consumer Reports retko hvali ista sta nije Toyota i Honda).
I zaista je dobar koliko je hvaljen. U voznji zaista nemam bas ni najmanju promedbu. Mocan, tih, jako startan, stabilan i pri 110 mph (176 km/h). Ne pamtim kad me je neki auto toliko odusevio. Enterijer je najbolji koji sam ikada video u nekom Chevroletu. Ocekivao sam (opet) da ce biti jeftina plastika prekrivena kozom, ali ovaj enterijer bi mogao da prodje i na Cadillacu. Jedino je krov dosta nizak - ja uopste nisam visoka osoba i opet sam par puta glavom udario u krov.
Motor je 3.6L V6 sa 305 ks, menjac 6 brzina automatik. Jako startan. Menjac i da ne osetis kada menja brzine.
Potrosnja umerena za dimenzije auta i motora. Sa 80% autoputem sam izvukao 32 mpg (~7.5 litara na 100 km).
Par mana:
- Monitor u kolima je nevidjeno mal za auto koji kosta $30,000. Moja duplo jeftinija Yaris ima veci monitor.
- Auto od $30,000+ bi trebao da ima standardan Bluetooth i kameru za zadnji deo vozila.
- Meni se licno nije dopao ni Stop system. On gasi auto svaki put kad stanes i drzis nogu na kocnici na 3+ sekunde, a upali opet auto kad pustis kocnicu. Ok je kada duze cekas na semaforu, ali dosadjuje kada sam recimo na stopu i cekam par sekundi da neko prodje.
- Meni se licno nije dopao ni dizajn zadnjeg dela ... Deluje nekako nezavrsen u poredjenju sa prednjim.
- Dosta svetlo plave boje u enterijeru, posebno na satu za brzinu. Ovo nije mana samo kod Impale vec generalno kod svih Chevroleta. Meni licno deluje nekako jeftino.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.