A sve sto citam na internetu je preko sluzbenih sajtova.Tako i pisem zalbe i veruj mi da su do sada sve uspele.

Van piše: ...за све те буђаве фордове
Radi se o tome da me je navodno neki bivsi saobracajni policajac koji je sada u penziji video da sam presao na crveno dok je on kao navodno vrsio kontrolu.A sa tim policajcem sam se zamerio jos odavno 2 puta prvo je dosao kod mene u kafic i mislio je da necu da mu naplatim pice zato sto je bio pandur devojka koja je radela kao konobarica naredio sam da svakom panduru naplati pice ona kada mu je rekla da nisu platili on je rekao da je gazda rekao da je sve na njegov racun odnosno moj pa me je devojka zvala i pitala.Ja bio u blizini i otiso da vidim sta sere i koji je to mangup koji nece da plati i prisao stolu i pitao da li ima neki problem.On je rekao pa tvoja radnica je trazila da platimo.Ja sam rekao pa naravno da je trazila jer sam joj ja naredio jer moj kafic nije policijska menza i nisam ja narodna kuhinja, on se iznervirao i rekao ok naci cu te ja na ulici dok vozis auto.Rekao sam mu ok naci cemo se nije problem. Pa me je onda posle izvesnog vremena zaustavio i trazio je mito za pojas koji sam ja odbio da mu dam jer sam vozio sa pojasem ali kada su me oni zaustavili ja sam stao i dok je on prilazio ja sam otkopcao pojas da uzmem novcanik pa me je on kada je prisao video bez pojasa iako je video da sam ga otkopcao ali je hteo da se pravi majmun i da mi vrati onu naplatu iz kafica pa mi je trazio 500 din sto naravno nisam hteo da mu dam pa sam mu rekao da pise kaznu.On pisao ali nisam hteo da se potpisem dok nisam napisao dole moju pricu pa je bila prepirka ali sam mu rekao da ili ce da zavrsi sa tim da ja napisem svoje ili cu ja lepo da si idem i da nemam vremena za gluposti pa je morao da prihvati moju zalbu dole.Stigla mi je kazna ja isao kod sudije za prekrasje na zalbu.I onda su odbili kaznu nakon moje price pa me je video na ulici pa poceo da jede govna pa sam mu Je*ao sve pod spisku i rekao kada te vidim van pesackog i bez uniforme je*acu ti mamicu.Tako da sam mu stao na zub a posto sam retko u srbiji i slabo vozim auto kada sam u Boru nije mogao da me nadje dok upravljam autom pa da mi opet pise neke kazne.Tako da me je cekao.FM III piše:Ko te krivi, zašta i kome se pravdaš? Daj konkretan primer kao što ostali navode, što bi rekao kolega Krstić "ne uvijaj čokoladu ko mrmot"
Za žalbe ako je tako svaka čast.
[youtube][/youtube]Sharpshooter piše:U jednom trenutku, spušta se prozor kreće da leti prvo do pola pojeden sendvič, pa salvete, pa papir od pakovanja i na kraju cela kesa.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mozes ga voziti, ali preporucujem da ga vozis na zadnjem sedistu, nikako na prednjem.acadimke piše:Mogu li ja sam voziti dete starosti 4 meseci? Neko kaze može al da bude napred okrenuto prema sedistu a neko kaze nazad.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Van piše: ...за све те буђаве фордове