Vibriranje volana Ford Focus 1.8 TDCI
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: sreda, 14. dec. 2016. u 03:35h
Vibriranje volana Ford Focus 1.8 TDCI
Mala pomoc, savet ili sta god. Problem koji se javlja kod mog auta, a strasno me nervira jeste vibriranje volana. Takodje je izrazenije i zveckanje plastike, stakla itd. Malo sam se raspitivao i skoro 90% odgovora su bili da je problem u nosacima motora. Ali kad ga oteram kod majstora, a vozio sam ga kod vise njih, svi su tvrdili da su nosaci u redu. Na moje pitanje u cemu je onda problem ako nisu nosaci tu pocinju razne price. Te moze da bude ovo, te moze da bude ono...i ja uvek ostanem uskracen odgovora, a kamoli da mi je neko resio problem. Pa evo, ako je neko imao slicnih problema ili ako se neko bolje razume u sve ovo, zaista bi mi znacila bilo kakva pomoc, pa cak i preporuka nekog dobrog mehanicara. Hvala 

-
- Poruka: 1028
- Član foruma od: sreda, 11. nov. 2015. u 20:43h
Re: Vibriranje volana Ford Focus 1.8 TDCI
ako se vibracije osecaju na leru dok vozilo nije u pokretu samo nosaci motora najverovatnije desni na kosu
- Zoka22
- Poruka: 113
- Član foruma od: sreda, 2. mar. 2016. u 14:32h
Moze i zamajac da bude..
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Imali smo svi taj problem, desni nosac motora je u pitanju.
Nekada on na oko izgleda "zdravo" a ustvari je legao dole na donji deo metala, i tuda prenosi vibracije po celom autu. Ako imas mogucnost, probaj ga sa nekog drugog fokusa (nije neki posao da se skine i namontira) a pa ces biti siguran da je on u pitanju.
Nekada on na oko izgleda "zdravo" a ustvari je legao dole na donji deo metala, i tuda prenosi vibracije po celom autu. Ako imas mogucnost, probaj ga sa nekog drugog fokusa (nije neki posao da se skine i namontira) a pa ces biti siguran da je on u pitanju.