Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Vibriranje volana Ford Focus 1.8 TDCI

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Dare_kg1
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 14. dec. 2016. u 03:35h

Vibriranje volana Ford Focus 1.8 TDCI

Poruka od Dare_kg1 » sreda, 14. dec. 2016. u 04:01h

Mala pomoc, savet ili sta god. Problem koji se javlja kod mog auta, a strasno me nervira jeste vibriranje volana. Takodje je izrazenije i zveckanje plastike, stakla itd. Malo sam se raspitivao i skoro 90% odgovora su bili da je problem u nosacima motora. Ali kad ga oteram kod majstora, a vozio sam ga kod vise njih, svi su tvrdili da su nosaci u redu. Na moje pitanje u cemu je onda problem ako nisu nosaci tu pocinju razne price. Te moze da bude ovo, te moze da bude ono...i ja uvek ostanem uskracen odgovora, a kamoli da mi je neko resio problem. Pa evo, ako je neko imao slicnih problema ili ako se neko bolje razume u sve ovo, zaista bi mi znacila bilo kakva pomoc, pa cak i preporuka nekog dobrog mehanicara. Hvala :)

SCORPIO123
Poruka: 1028
Član foruma od: sreda, 11. nov. 2015. u 20:43h

Re: Vibriranje volana Ford Focus 1.8 TDCI

Poruka od SCORPIO123 » sreda, 14. dec. 2016. u 08:27h

ako se vibracije osecaju na leru dok vozilo nije u pokretu samo nosaci motora najverovatnije desni na kosu

Zoka22
Poruka: 113
Član foruma od: sreda, 2. mar. 2016. u 14:32h

Poruka od Zoka22 » sreda, 14. dec. 2016. u 09:25h

Moze i zamajac da bude..

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » sreda, 14. dec. 2016. u 09:29h

Imali smo svi taj problem, desni nosac motora je u pitanju.
Nekada on na oko izgleda "zdravo" a ustvari je legao dole na donji deo metala, i tuda prenosi vibracije po celom autu. Ako imas mogucnost, probaj ga sa nekog drugog fokusa (nije neki posao da se skine i namontira) a pa ces biti siguran da je on u pitanju.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“