Gledao sam samo prvu epizodu, prati Hamlina (kako pokusava da vodi zivot izmedju Gibbsa i 23XI) i Byrona, nije lose.

Zavrsio sam sa gledanjem. Super serija. Steta sto ima samo 5 epizoda i kroz svih 5 epizoda su se fokusirali najvise na finaliste. Toliko serijala je snimano na racun Hendricka i Gibbsa i Penskea i ostalih top timova, vise bi voleo da su pokazali kako i mali timovi na budzetu funkcionise. Nije mi bilo zanimljivo opet gledati Rick Hendricka i Kyle Larsona kako pricaju istu pricu.Talladega_500 piše: ↑nedelja, 4. feb. 2024. u 22:29hPoceo sam da gledam Full Speed na Netflixu. Prva sezona ima samo 5 epizoda, slicno kao sto su imali F1 Drive to Survive.
Gledao sam samo prvu epizodu, prati Hamlina (kako pokusava da vodi zivot izmedju Gibbsa i 23XI) i Byrona, nije lose.
![]()
Talladega_500 piše: ↑sreda, 7. feb. 2024. u 21:34h5 vozaca se bori za 4 otvorena slobodna mesta za Daytonu. Mozda bude i 6. vozac ako NY Racing odluci da ubaci vozaca (za sada su rekli da planiraju, ali jos nisu objavili planove).
2 vozaca iz kvalifikacija ce se direktno kvalifikovati plus po jedan vozac iz svakog duela u sledeci cetvrtak.
36-Grala (Front Row)
60-Ragan (RFK)
62-Alfredo (Beard)
78-McLeod (Live Fast)
84-Johnson (Legacy)
Znaci dosli smo do toga da NASCAR vise ni za Daytonu ne moze da popuni 40 vozaca... A nekada ih je bilo 43 vozaca plus jos 10-15 koji nisu uspeli da se kvalifikuju.
Kaze Biffle da ga je NY Racing kontaktirao da vozi Daytonu 500 za njih, ali da mu jos uvek nisu platili ni sto je vozio 5 trka za njih u 2022. sezoni. Zbog toga je odbio da vozi.Talladega_500 piše: ↑utorak, 13. feb. 2024. u 03:29hOva slika se pojavila na netu i pokazuje da ce Greg Biffle biti vozac u #44 timu na Daytoni.
Ali Biffle je u medjuvremenu demantovao tu vest.
![]()