Boss piše: ↑nedelja, 22. jun 2025. u 09:12h
Znači gledam ovo sinoć i apsolutno ne poznajem ni jednog vozača. Što automatski ne izaziva neku potrebu da ja nastavim to da pratim.
Pa kako ces poznavati ijednog vozaca ako ne pratis? Niko nije krenuo da gleda trku po prvi put i odmah prepoznao vozace. I kada si poceo da pratis Cup po prvi put sigurno nisi znao ni jednog vozaca.
Pocni da gledas Xfinity (i Truck) svakog vikenda i videces kako ces brzo poznavati sve i jednog vozaca.
Zašto? Jer je reč o drugoj ligi. Pa kao i u fudbalu imaš prvu, drugu, treću itd. ligu. Ja sam uvek pratio samo najbolje.
Najpopularnije ne znaci najbolje (moj utisak). Utakmica tipa Everton - Wolverhampton moze biti daleko bolja nego utakmica Liverpool - Manchester City.
Pocono nije najuzbudljivija staza tako da jucerasnja trka nije bila nesto posebno, ali kao neko ko je gledao svaku Xfinity trku ove sezone ti mogu reci da je Xfinity ove godine uzbudljiviji za gledanje od Cup. Xfinity je pun mladih vozaca koji moraju da se dokazuju ako hoce da stignu u Cup i zato "ostavljaju srce na terenu".
Znas, zivim u Americi vise od 26 godina i dosta godina mi nije bilo zasno zasto su college sportovi toliko popularni ovde. Uvek sam se pitao "zasto bi neko gledao NCAA kada imaju NBA, NFL, itd". Dok pre par godina slucajno nisam poceo da gledam NCAA u footballu - i odusevio sam se. Toliko zara, borbe, truda, itd - odjednom sam preko noci batalio NFL i poceo da gledam samo NCAA. Ne, NCAA igraci nemaju kvalitet kao NFL, ali taj trud koji ostavljaju na terenu je mene vise impresirao nego ono sta sam video u NFL-u. Ista stvar i za kosarku, NBA je toliko smesan trenutno da nemam reci, samo se takmice ko ce sutnuti trojke sa vece distance, za svaki kontakt sviraju faul. Smatram da je i NCAA u kosarci trenutno bolji od NBA... E tako ja vidim i Xfinity seriju.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.